Afmelden

Kun je door omstandigheden niet op je volgende les aanwezig zijn, laat dit dan aan ons weten! Hierdoor hoeven de paarden niet opgezadeld te worden en staan we niet op je te wachten.  In overleg met de instructrices wordt bepaald of je de les op een andere dag kunt inhalen.

Meld je altijd zo snel mogelijk af!

Bel voor een afmelding naar: 06 19 63 88 38 en laat bij geen gehoor een voicemail of bericht achter. Je kunt ook naar dit nummer appen. Vergeet je dan niet je naam erbij te zetten?

Langdurig ziek?

Bij langdurige afwezigheid door ziekte is er de mogelijkheid het abonnement tijdelijk op te schorten. Mocht dit van toepassing zijn, wil je dit dan zo snel mogelijk doorgeven. We horen dan graag wat de reden is en wanneer je weer denkt te komen paardrijden. Langdurige afmelding kun je via de e-mail doen: ledenadministratie@manegezandewierde.nl

Veranderingen in jouw persoonlijke situatie?

Voor alle andere wijzigingen* stuur je een mail naar: ledenadministratie@manegezandewierde.nl
(* dit kunnen wijzigingen zijn in het woonadres, de contactpersoon, het e-mailadres, telefoonnummers, dag waarop gereden wordt, hoe vaak er gereden wordt, tijdstip van de les, etc.). Geef duidelijk aan voor welk lid de wijziging geldt, vanaf welke datum en wat er precies veranderd.

Opzeggen

Mocht je besluiten te stoppen met paardrijden, doe je dat door je kwartaalabonnement op te zeggen één maand vóór aanvang van het nieuwe kwartaal via ledenadministratie@manegezandewierde.nl

Vragen over een abonnement of jouw rekening?

Voor vragen over jouw (kwartaal)abonnement, rekeningen of andere financiële zaken: administratie@manegezandewierde.nl

Ga naar de inhoud