Team

De dagelijkse leiding is in handen van Marjan Prins. Zij heeft de manege verschillende fases van ontwikkeling doorgemaakt. Met hart voor mens en dier leert zij iedereen de finesses van het vak en samen met alle betrokkenen zorgt zij voor een warme sfeer op de manege. Een ontmoetingsplek waar iedereen graag verblijft.

De lessen worden verzorgt door Marjan en Lotte Hofs. Zowel Marjan en Lotte zijn in het bezit van het diploma Instructeur Paardrijden Gehandicapten en volgen regelmatig bijscholingen. Vanwege de hoge eisen die aan de uitvoering hiervan gesteld worden, ontvangen zij beiden een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg. In totaal wordt er 1,5 voltijd taak ingevuld door deze 2 (deeltijd) medewerkers voor de dagelijkse leiding en lesinstructies.

Vrijwilligers

We werken zowel voor als achter de schermen samen met een groot team van enthousiaste vrijwilligers die het mooie werk van de manege mogelijk maken! Er zijn ruim 60 vrijwilligers actief in de leeftijd van 16-86 jaar. We zien dat veel vrijwilligers trouw zijn aan de manege en haar leden. Sommigen vrijwilligers komen al bijna 25 jaar wekelijks met heel veel plezier ons ondersteunen. Ze zijn gemotiveerd, omdat ze de waarde van hun werk voor de doelgroep elke keer weer zien.

Ook al kun je wekelijks maar één uur helpen, maar ben je wel iedere week beschikbaar, dan kunnen we je goed gebruiken! Bekijk hier onze actuele (vrijwilligers)vacatures>

Stagiaires

Voor scholieren in de regio biedt de manege stageplaatsen aan waarbij de leerlingen de mogelijkheid wordt geboden om hun maatschappelijke stage te voltooien. De stagiaires krijgen de dagelijkse begeleiding vanuit het instructieteam.

Ga naar de inhoud