Geld doneren

Manage Zandewierde is een stichting zonder winstoogmerk. 100% van je donatie gaat naar het goede doel; namelijk het paardrijden voor mensen met een beperking. Je kunt ons structureel steunen met een (klein) vast bedrag per maand, per jaar of een eenmalige donatie. Namens de ruiters en vrijwilligers willen wij je alvast hartelijk danken voor jouw ondersteuning!

Doneer gelijk

Wij zijn afhankelijk van giften en donaties, dus wij zijn heel blij als je ons één keer of het liefst regelmatig financieel zou steunen!  Je kunt eenvoudig een bedrag overmaken op onze rekening. Ons rekeningnummer is :  NL49 RABO 0315 0327 66 t.a.v. Stichting Manege Zandewierde o.v.v. donatie.

Met jouw steun….

  • Kunnen wij trouwe viervoeters aanschaffen
  • Onze paarden opleiden voor hun specialistische inzet
  • Zadels en andere materialen vervangen
  • Renoveren van onze manege en de stallen
  • Inzetten op duurzaamheid

(Periodieke) Giften/Schenkingen

Wist je dat alle donaties fiscaal aftrekbaar zijn voor de Belastingdienst? Natuurlijk is er de mogelijkheid om periodiek een vast bedrag over te maken aan Stichting Manege Zandewierde. Met een periodieke schenking profiteer je van het maximale belastingvoordeel. Giften aan goede doelen zijn namelijk fiscaal aftrekbaar en hier geen notariële vastlegging meer voor nodig.

Erfenissen en legaten

Het is ook mogelijk om Stichting Manege Zandewierde geheel of gedeeltelijk te benoemen tot jouw erfgenaam bij het opstellen van het testament: de zogenaamde erfstelling. Daarnaast zijn ook legaten bij testament mogelijk. De notaris kan je hierover informeren.

ANBI Status

Stichting Manege Zandewierde is door de Belastingdienst aangemerkt met een ANBI status, dan wel de SBBI-regeling. RSIN: 806176982

Ga naar de inhoud